Examen theorie bij CBR

De rij-instructeur van Eastbourne vindt een nieuwe manier om leerlingen les te geven in lockdown

 

Een rij-instructeur uit Eastbourne heeft een inventieve nieuwe manier bedacht om zijn leerlingen les te geven tijdens de lockdown.

In deze uitdagende tijd zijn er veel mensen die hun rijlessen hebben moeten opschorten.

Wegcodeboeken worden nu vervangen door de modernste computergebaseerde studiehulpmiddelen. Vellen papier worden vervangen door interactieve illustraties op het scherm en een vragenbank met meer dan 900 theorie-testvragen. theorie examens oefenen om te slagen.

Dus Colin Goodsell, van Ministry of Driving, heeft een manier gevonden om nog steeds vaart te houden bij zijn leerlingen – door online, gestructureerde rijlessen aan te bieden, met theorie en praktisch rijadvies.

Hij zei: “Vanaf 22 maart heb ik mijn bedrijf in winterslaap gezet door leerlingen te leren autorijden.

Colin zei: “Voor studenten die zich voorbereidden op de praktijktest, stelde ik praktisch rijadvies en -begeleiding samen met behulp van realtime, door instructeur gemaakte video’s over het perspectief van de bestuurder.

“Ik heb deze afgestemd op de individuele behoeften van elke student en / of gelokaliseerde wegkenmerken. Dit wordt vervolgens online besproken met mezelf en de student. ”

Theorie oefenen auto rijbewijs

Vervolgens worden ze uitgedaagd om na te denken over wanneer en of ze hun spiegels zouden controleren, de timing van het toepassen van signalen en in welke snelheid of versnelling ze zich zouden moeten bevinden. fietspard bord voor veiligheid.

Colin zei: “Door deze methode te gebruiken, kan ik een nieuwe bestuurder helpen zonder enige eerdere rijervaring of kennis van autoregeling om voor het eerst te rijden.

“Ik denk dat deze online ondersteuning de studenten op dit moment nog beter zal voorbereiden en hen meer vertrouwen en kennis zal geven voor wanneer ze beginnen met autolessen in vergelijking met een nieuwe leerling zonder deze online lessen.

“Deze lesmethode kan het aantal praktische rijlessen dat nodig is voordat het proefklaar wordt gemaakt, verkorten. Ik bied deze service gratis aan mijn huidige studenten aan, omdat ik erop gericht ben hen kwaliteitscoaching te geven, zelfs als we niet fysiek samen kunnen rijden. “